Mental träning och idrottspsykologi

Karin
Karin Granath Nerell
Idrottslärare
Grundutbildad psykoterapeut
Idrottspsykologisk rådgivare
Mental tränare
Pedagog

I slutet av 70-talet gick jag GIH och utbildade mig till idrottslärare. Jag har sedan valt att bygga på min GIH-utbildning med idrottspsykologi, socialpsykologi och en basutbildning i psykoterapi. Därtill lägger jag nu en påbyggnadskurs i KBT – kognitiv beteendeterapi.

Idag är jag aktiv i skolans värld och tycker om att arbeta med ungdomar men även med vuxna. Sedan några år tillbaka håller jag också inspirationsföreläsningar samt håller kurser i Mental träning och i Idrottspsykologi.

Jag arbetar också gärna individuellt med träningsplanering och upplägg samt med coachning och hjälp till planering för en vettig balans i livet.

Som psykoterapeut arbetar jag med en psykodynamisk inriktning under handledning. Vill du veta mer så kontakta mig gärna på info@balanshalsa.se eller ring 0708-230 340.

Direktmarknadsföring och reklam

Björn

Jag har varit med och startat 13 st olika byråer inom området direktmarknadsföring, bl. a Nerell Direct Marketing (Stockholm, Oslo, Helsingfors), Trackster, 1.1.3.(Digitas), Action Base, Protein, Site, DR TV-Response, ActDirect, och Manne&Co.

Huvudbyrån Nerell Direct har vid flera tillfällen blivit utnämnd till Årets DM-byrå, och vunnit guld, silver och brons i DM-tävlingen Guldnyckeln flera, flera år i rad.

Idag jobbar jag med mitt eget konsultföretag Nerell Mentor. Jag jobbar inom ett nätverk med olika specialister. För varje projekt sätter jag ihop en arbetsgrupp som är mest lämpad för uppdraget.

Nerell Mentor tillhandahåller tjänster genom hela direktmarknadsföringskedjan:
Strategi, målgruppsanalyser, kommunikationsplattform, erbjudanden, snabbhetspremier, utformning av trycksaker, tryckeriupphandling, kostnadsberäkningar, tidplaner, tester, copy, AD, originalproduktion, projektledning, creative director, webbproduktion… You name it…Med ca 30 års erfarenhet inom DM, så har jag samlat på mig många bra kunskaper och lärdomar, och vad som ger respons!

Nuvarande uppdragsgivare är bl. a. Forskning & Framsteg, PC för Alla (IDG Förlag), Språktidningen., Modern Psykologi, Confex Konferens, Delicard tillsammans med reklambyrån Abby Norm (Sverige och Finland), A-lotterierna.

Kontakta mig på telefonnummer 0708-20 10 03 eller via e-post bjorn@nerellmentor.se.